Copywriter
bij Francq Colors in Antwerpen

Francq Colors is een kleur- en materiaal trendbureau. Wij bepalen mede a.d.h.v. sociologische studies de kleurentrends voor de komende jaren. Onze aanpak is internationaal en cross-industry. Onze voorstellen zijn gebaseerd op onze Color Trend Reports. Door onze doorgedreven research die vooraf gaat aan de publicatie van deze rapporten, kunnen wij de juiste kleuren, kleurencombinaties, materialen, texturen, dessins en Inspiration Themes, in lijn met de laatste sociologische trends, garanderen. Daarnaast organiseren wij ook maandelijkse fotoshoots Trend Picks genaamd waarbij we internationale complementaire merken met elkaar combineren en stylen volgens een bepaald thema uit onze Color Trend Reports, rekening houdend met sfeer, kleuren, materialen, texturen, en een internationale uitstraling.

jobtype_copywriting3
  • Antwerpen
  • Werkplek: kantoorjob
  • Ervaringsniveau: medior

Francq Colors is een kleur- en materiaal trendbureau. Wij bepalen mede a.d.h.v. sociologische studies de kleurentrends voor de komende jaren. Onze aanpak is internationaal en cross-industry.

Onze voorstellen zijn gebaseerd op onze Color Trend Reports. Door onze doorgedreven research die vooraf gaat aan de publicatie van deze rapporten, kunnen wij de juiste kleuren, kleurencombinaties, materialen, texturen, dessins en Inspiration Themes, in lijn met de laatste sociologische trends, garanderen.

Wij zijn op zoek naar een copywriter

Meer informatie omtrent Francq Colors vind je op onze website: www.francqcolors.be.

Wanneer deze vacature jou interesseert mail dan jouw CV naar [email protected].

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

of deel via 
Log in of registreer om afstand te berekenen.

Meer vacatures bij Francq Colors

Stylist(e) bij Francq Colors in Antwerpen

Francq Colors is een kleur- en materiaal trendbureau. Wij bepalen mede a.d.h.v. sociologische studies de kleurentrends voor de komende jaren. Onze aanpak is internationaal en cross-industry. Onze voorstellen zijn gebaseerd op onze Color Trend Reports …

symbol_newsletter2

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures per e-mail