Freelance Motion Designer/Monteur
bij Virgil (GMGroup) in hartje Gent

Hi, we’re Virgil. Virgil is the wise guide with the lantern, a trusted compagnon who guides the way and acts as a moral adviser through your video marketing crusade. Virgil will guide you through three stages: Strategy, Production & Distribution.

symbol_multimedia3
  • Gent
  • Werkplek: flexibel
  • Ervaringsniveau: medior

In de klassieke literatuur verschijnt Vergilius als Dante’s gids tijdens zijn zoektocht door de negen stadia van de hel. In deze verhalen onthult hij zichzelf als de wijze gids met de lantaarn en een vertrouwde metgezel die Dante op de juiste manier begeleidt.

De gidsende partner, dat is exact wat Virgil vandaag wil zijn voor haar klanten.

Virgil is een full-service videoproductiebedrijf dat video maakt voor online schermen. We willen niet alleen merken en bedrijven verlichten, maar ook organisaties en redacties door hun waardevolle verhalen te vertalen in premium video.

Echte verhalen worden verteld door échte mensen. And that’s where you come in.

Virgil heeft de ambitie om nog verder te groeien en en daarom willen we ons productieteam versterken met een gepassioneerde Motion Designer/Monteur. Ben je gebeten door video? Kan je niet wachten om jouw creatieve concepten gerealiseerd te zien? Dan is deze job misschien wel iets voor jou!

What to expect?

Virgil is op zoek naar een motion designer voor één van de nieuwsmerken van GMGroup: Business AM. Als Motion Designer is het jouw dagelijkse opdracht om informatie of verhalen, die je via de redactie aangeleverd krijgt, te vertalen in korte grafiek gedreven video’s. Je krijgt creatieve vrijheid binnen de brand guidelines, alsook de kans om zelf verhalen te pitchen aan de redactie.

Je kan je expertise in première pro & after effects aantonen door middel van een portfolio. Je hebt minstens 2 jaar ervaring als Motion Designer/monteur. Je hebt een interesse in nieuws en weet hoe je informatie op een boeiende manier kan vertalen in video. Je kan zelfstandig je plan trekken met een briefing, maar neemt ook graag deel in de conversatie om zelf ideeën te pitchen.

Binnen Virgil kom je terecht in een jong en ambitieus team dat samen met jou the next level wil gaan. Een ultramoderne werkplek (MeetDistrict) in de Ghelamco Arena in Gent wordt je uitvalsbasis.

Voor je gedreven inzet, krijg jij van ons in ruil een boeiende en afwisselende functie als Producer met een aantrekkelijke verloning.

Ben jij de Motion Designer die we zoeken? Wacht dan niet langer en stuur je motivatiebrief en cv door per email. Good luck! En hopelijk tot snel.

Oh ja. En check eens onze showreel.

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

of deel via 
Log in of registreer om afstand te berekenen.

Meer vacatures bij Virgil (GMGroup)

Freelance Regie/Productie Talent bij Virgil (GMGroup) in Gent

In de klassieke literatuur verschijnt Vergilius als Dante’s gids tijdens zijn zoektocht door de negen stadia van de hel. In deze verhalen onthult hij zichzelf als de wijze gids met de lantaarn en een vertrouwde metgezel die Dante op de juiste manier …

symbol_newsletter2

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures per e-mail