Freelance Social Video Producer
bij Newsmonkey in hartje Gent

Newsmonkey Newsmonkey is hét nieuwsmerk van generation Y: journalistiek en entertainment die domineren via sociale media. Newsmonkey bouwt als mediabedrijf een nieuw online commercieel model, met native advertising en eigen technologie die ze viraal laat gaan. Met ons breaking nieuws, onze achtergrondverhalen, scoops, populaire lijstjes en boeiende video’s bereiken we meer dan 1,5 miljoen mensen per maand.

  • Sinds 2013
  • Aantal werknemers 60
  • Sector Media
jobtype_motiongraphics

Bij newsmonkey kom je terecht in creatief en dynamisch omgeving, waar je meewerkt aan de opbouw van de leukste en meest innovatieve social video’s.

The challenge?

Je bent vrij om je zotste en krankzinnigste ideeën om te zetten naar kwalitatieve en leuke social video’s, samen met je ambitieuze collega’s. Bovendien ben je een natuurtalent in storytelling en kan je als geen ander een verhaal vertellen aan de hand van digitale snufjes.

What does it take?

Je hebt een diploma op zak in de Communicatie/Journalistiek/Tv of Film en/of je kan aantonen dat je razend creatief bent. Want je hebt geen 100, maar 1000 goede social video ideeën. Je bent een geboren entertainer die goed om kan met cameramensen en graag in team werkt. Je kan als geen ander op een boeiende manier je verhaal vertellen en bent absoluut geen fan van de 9-to-5-mentaliteit. Bovendien ben je een perfectionist waar strikte deadlines geen probleem voor vormen. Ten slotte communiceer je vlot in het Nederlands en ook in het Engels en/of Frans.

What to expect?

Er staat een jong en ambitieus team voor je klaar dat niet kan wachten om er samen met jou in te vliegen! Dit allemaal in een ultramoderne werkplek met uitdagende projecten, waar alle technische snufjes die jij als Social Video Producer nodig hebt, aanwezig zijn. Gratis bier en koffie inbegrepen! Wij bieden je een contract op zelfstandige basis dat je niet kan weigeren.

Convinced?

Stuur dan snel jouw cv, portfolio en een korte motivatie per e-mail. Wie weet verwelkomen we jou snel voor een gesprek!

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

of deel via 
Het dichtstbijzijnde treinstation Merelbeke ligt op 2,39 km van Newsmonkey  
symbol_newsletter2

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures per e-mail