Vrijwilliger Audiovisuele hulp
bij 11.11.11 in Brussel

11.11.11 11.11.11 is de koepel van de Vlaamse Noord-Zuid beweging en zet zich samen met vele lidorganisaties, partnerorganisaties en vrijwilligers in voor een rechtvaardige wereld zonder armoede.. Werken bij 11.11.11 impliceert dat je akkoord kunt gaan met de volgende vijf basiswaarden: - Bereid zijn om open te communiceren met medewerkers, leden, derden,... - Bereid zijn te werken in een pluralistische koepel. Dit houdt in dat je oog en oor hebt voor het brede scala van opinies binnen de koepel en dat je eigen overtuiging een pluralistische werking niet in de weg staat - Gendergevoelig zijn en rekening houden met hoe beslissingen de bestaande maatschappelijke rolverdeling versterken of juist ruimte geven voor gewenste veranderingen Verantwoord omgaan met de financiële middelen die de schenkers en de overheid aan 11.11.11 toevertrouwen - Oog hebben voor de ecologische gevolgen van je beslissingen en gedragingen

jobtype_motiongraphics

Zie jij de wereld liever door een cameralens?

 11.11.11 is op zoek naar een cameraman of vrouw die ons graag vrijwillig wil versterken. Concreet gaat het over het maken van toffe, korte videocontent met als eindbestemming vooral sociale media. Dit jaar voeren we campagne over het thema ‘migratie’. Jouw filmpjes versterken deze campagne: ze informeren onze achterban, sensibiliseren en stimuleren onze vrijwilligers om zich in te zetten. We zoeken iemand die zich graag engageert en daarbij zijn of haar talent in de verf wil zetten. Liefst heb je een opleiding achter de rug en/of al enige ervaring. We verwachten geen langdurig engagement, maar werken eerder met losse opdrachten.

Wie ben jij?

  • Je bent audiovisueel sterk
  • Ervaring met filmen
  • Ervaring met monteren
  • Je hebt zin om je te engageren

 Wat bieden wij?

Een toffe werkervaring in een ervaren dynamisch campagne- & communicatieteam. Je draagt mee aan een meer rechtvaardige wereld. We voorzien een vrijwilligersvergoeding.

Jeuken je vingers al? Stuur dan je motivatiebrief per e-mail.

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

of deel via 
  Het dichtstbijzijnde treinstation Brussel-Zuid/Bruxelles-Midi ligt op 0,83 km van 11.11.11  
symbol_newsletter2

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures per e-mail