Freelance Motion Graphic Designer
bij Aluvision in Deinze

Als innovatieve producent en wereldwijde verdeler van het hoogstaande, modulaire systeem voor standenbouw en de indoor & outsoor sector combineert Aluvision als geen ander creatieve verbeelding met doordachte engineering. Het Aluvision kadersysteem biedt oplossingen voor beursstanden, LED-wanden, volumes, displays en interieur. Duurzaamheid, herbruikbaarheid, precisie, flexibiliteit en modulariteit zijn hierbij de voornaamste pijlers. Wegens sterke groei plannen we een uitbreiding naar het Evolis Business Park van Kortrijk en wensen we ons enthousiast team verder te versterken met nieuw talent. Familiaal, modern, open communicatie en een make-it-happen attitude. Dit is Aluvision in een notendop. Bij Aluvision gaan we ervoor! Zo simpel is het. Een enorm enthousiasme, een positieve ingesteldheid en een hands-on-mentaliteit. Daarmee tilt het volledige Aluvision-team het bedrijf dagelijks naar een hoger niveau.

symbol_motiongraphics2
  • Deinze
  • Werkplek: kantoorjob
  • Ervaringsniveau: medior

Je functie

Je weet het DNA van ons bedrijf te vertalen in beeld en kan ons dankzij je vernieuwende en creatieve ideeën steeds verrassen.

Je dompelt je onder in onze huisstijl en ontwerpt leuke 2D & 3D video content voor LED wanden en volumes.

Je verdiept je graag in het technische aspect van onze producten en staat ook in voor de aanmaken van duidelijke instructie- en productlanceringsvideo’s.

Je maakt aantrekkelijke en enthousiasmerende foto- en videocompilaties van onze eigen beurzen en events voor gebruik op social media.

Je profiel

Je behaalde minimum een Bachelordiploma en hebt reeds ervaring opgebouwd in de grafische sector in een gelijkaardige functie.

Je bent een specialist in motion design, 2D en 3D animaties en speelt met Cinema4D/Blender, After Effects, Photoshop en Premiere. Je scoort extra als je ook kennis hebt van Unreal Engine of Inventor.

Je bent communicatief en drukt je zowel gesproken als geschreven vlot uit in N/E.

Je bent een enthousiaste en gedreven medewerker, die graag initiatief neemt en mee wil groeien met het bedrijf.

Bovendien ben je hongerig naar nieuwe technologieën en trends en test je die graag zelf uit.

Ons aanbod

We bieden je een job met veel uitdaging in een snel groeiende en internationale organisatie.

De mogelijkheid om te werken aan en het ontwikkelen van cutting edge visuele technologie.

Ruimte voor initiatief, innovatie en opleidingsmogelijkheden zodat je steeds kan blijven groeien in jouw job.

Een open bedrijfscultuur waar innovatie en klantgericht denken bovenaan staan.

Talloze activiteiten om de teamsfeer te versterken: Pingpong, pool, tafelvoetbal, teambuildings, personeelsfeesten en een eigen AventTeam dat geregeld leuke activiteiten organiseert.

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

of deel via 
Log in of registreer om afstand te berekenen.

Meer vacatures bij Aluvision

Graphic Designer bij Aluvision in Deinze

Aluvision NV is een snelgroeiende onderneming, gespecialiseerd in hoogstaande modulaire systemen voor indoor & outdoor environments en events. Wegens sterke groei plannen we eind 2023 een uitbreiding naar het Evolis Business Park van Kortrijk en wensen …

symbol_newsletter2

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures per e-mail