Freelance Regie/Productie Talent
bij Virgil (GMGroup) in hartje Gent

Hi, we’re Virgil. Virgil is the wise guide with the lantern, a trusted compagnon who guides the way and acts as a moral adviser through your video marketing crusade. Virgil will guide you through three stages: Strategy, Production & Distribution.

symbol_ad2
  • Gent
  • Werkplek: overal
  • Ervaringsniveau: medior

In de klassieke literatuur verschijnt Vergilius als Dante’s gids tijdens zijn zoektocht door de negen stadia van de hel. In deze verhalen onthult hij zichzelf als de wijze gids met de lantaarn en een vertrouwde metgezel die Dante op de juiste manier begeleidt.

De gidsende partner, dat is exact wat Virgil vandaag wil zijn voor haar klanten.

Virgil is een full-service videoproductiebedrijf dat video maakt voor online schermen. We willen niet alleen merken en bedrijven verlichten, maar ook organisaties en redacties door hun waardevolle verhalen te vertalen in premium video.

Echte verhalen worden verteld door échte mensen. And that’s where you come in.

Virgil heeft de ambitie om nog verder te groeien en en daarom willen we ons productieteam versterken met gepassioneerde Freelance Regie/Productie talenten. Ben je gebeten door video? Kan je niet wachten om jouw creatieve concepten gerealiseerd te zien? Dan is deze job misschien wel iets voor jou!

What to expect?

Virgil is op zoek naar individuen die sterk zijn in zowel regie als productie van commerciële projecten. Je bent als regisseur-producer verantwoordelijk voor een project van A tot Z (managen van budget, bedenken concept, redactioneel werk, productioneel werk, regie on set, regie in edit). Voor deze projecten werk je samen met een crew aan professionals (camera, klank, belichting, montage, …). Deze crews kunnen vooropgesteld worden of zelf samengesteld door regie/productie.

Je hebt minstens 3 jaar ervaring als producer/director. Je kan dit aantonen in een divers portfolio waarin je in een commercieel kader video/TV-content creëerde voor klanten. Je hebt persoonlijkheid en kan het gesprek voeren met klanten. Als producer/director kan je zeer zelfstandig en nauwkeurig werken, zodat deadlines geen probleem vormen. Je hebt een eigen visie en kan deze overbruggen op de klant en crew om zo tot een vooropgesteld eindproduct te komen.  

Commerciële opdrachten van korte en/of lange duur via Virgil. Logistieke ondersteuning van het Virgil team in de vorm van ‘booking & budgeting’. Inhoudelijke ondersteuning in de vorm van eindredactie. Je wordt als producer/director SPOC bij de klant en bent van A tot Z in de lead voor dit project. Je kan daarnaast rekenen op een competitieve dagprijs, een ervaren team ter ondersteuning en fijne Office Spaces in Gent & Antwerpen (MeetDistrict) waar je aan je projecten kan werken.

Ben jij de freelance producer die we zoeken? Wacht dan niet langer en stuur je motivatiebrief en cv door per email. Good luck! En hopelijk tot snel.

Oh ja. En check eens onze showreel.

Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief.

of deel via 
Log in of registreer om afstand te berekenen.

Meer vacatures bij Virgil (GMGroup)

Freelance Motion Designer/Monteur bij Virgil (GMGroup) in Gent

In de klassieke literatuur verschijnt Vergilius als Dante’s gids tijdens zijn zoektocht door de negen stadia van de hel. In deze verhalen onthult hij zichzelf als de wijze gids met de lantaarn en een vertrouwde metgezel die Dante op de juiste manier …

symbol_newsletter2

Ontvang wekelijks de allerlaatste vacatures per e-mail