Group Van Damme creëert een voedingsbodem voor uw groei. Groei in omzet, in rendabiliteit, in ervaring, in naamsbekendheid, in resultaat. Door consequent, origineel, creatief en doelgericht uw communicatie te voeren. We zoeken de kortste weg tussen boodschap en doelgroep, bepalen strategie en vertalen die in de juiste tools. Met als doel uw communicatie te laten renderen. Zodat u groeit. Want de groei van uw bedrijf, dat is onze zorg.

 

Senior Content Marketeer bij Group Van Damme in Oostkamp

Jobomschrijving Je denkt mee met onze klanten om hun boodschappen op een wervende manier om te zetten in verhalen en berichten die hun doelgroep interesseren. Voor de uitwerking hiervan ben je zelf vlot ter pen maar stuur je evenzeer een pool van journalisten …

De waarde van merken

Heeft branding zin? Een brand (een merk) komt van het Germaanse woord ‘brand‘, ofte het brandmerken van het vee om duidelijk te maken dat een rund tot de veestapel van een bepaalde eigenaar behoorde. Dat is letterlijk wat een merk doet: duidelijk maken dat dit product tot deze soort (massa met eigenschappen) behoort. Met bepaalde eigenschappen die in je geest gebrand worden. En indien de marketeer zijn werk naar voldoening doet, niet enkel in de geest maar ook in het hart. Zodat de klant weet: ‘dit mag ik van jou verwachten‘.

  Log in of registreer om afstand te berekenen.