Weekoverzicht: omgaan met feedback, creatieve challenges, Fiona Mandos, Moenen Erbuer en Sqwiggle.

Fuck ____ I'm going to LondonGeeft een werkdag niet altijd de verhoopte voldoening? Hard gewerkt, maar geen schouderklopje of erger nog: negatieve kritiek? Deze 5  tips helpen je om met feedback om te gaan.

Is je creatieve drang desondanks niet te stuiten? Doe op 19 november mee aan de ProtoPITCH-wedstrijd in Kortrijk.  Of ga voor de Microsoft Hackathon op 15 november. Enkel voor codeer-genieën! Denk je aan je eigen zaak? Leun achterover tijdens de verhalen van doorwinterde ondernemers op 25 november tijdens Failing Forward. De road to success, mét ups én downs!

Gun dat creatieve brein van je ondertussen ook wat rust en lees de avontuurlijke carrière-tocht van Fiona Mandos. Volg haar verhalen voortaan op Creativeskills.be. Internationale ambities? Hier vind je zeker inspiratie en motivatie! Moenen Erbuer is nog zo’n creatieveling die het ruime sop koos en een carrière uitbouwt in NY. Tips voor startende, Belgische creatives geeft hij weg in een interview met Creativeskills.

Bouw je liever thuis je carrière uit? Ontdek dan Sqwiggle. Je werkt letterlijk thuis, maar toch sta je nauw in contact met je team/collega’s.

 

Genoten van die artikel? Deel het met jouw netwerk!